Kan Dormy endre Norge?

Dormy har lansert sin norske nettbutikk. Alle golfere på Østlandet kjenner dem fra før. De har handlet der på sine turer over grensen. Skal alle andre i Norge nå få nyte godt av utvalget og prisene hos den svenske giganten?

For Dormy er gigantisk. De kjøper inn enormt mye. Enkelte av prisene er veldig gode, men ikke på det nyeste. Der Dormy skinner er utvalget og at de har “gamle” modeller. Vi snakker stadig om at produktutviklingen har stoppet litt opp. Det er grenser for hvor enormt god en ny generasjon golfkøller er i forhold til 3-4 år gammelt utstyr. Mitt enkle budskap – ikke vær redd for å kjøpe noe som er 3-4 eller til og med 5-6 år gammelt.

Her er noen eksempler på hvordan Dormy ser ut til å skille seg ut fra andre aktører i det norske nettmarkedet.

Callaway XR driver 1499,-

Callaway Steelhead hybrid 799,-

Wilson D200 jernsett 2099,-

Nå skal jeg ikke påstå at de har så voldsomt mye av hver av disse køllene. Men de har andre eksempler også. Det er rett og slett mye bra og billig der. Og med “der” mener jeg ikke dormy.no, for hvis du skrive inn den adressen kommer du til Golfshopen. En veldig 2003-aktig taktikk fra den etter hvert veldig kjente norske nettbutikken. At de har kjøpt dormy.no og omdirigert til golfshopen.no er noe jeg tror norske forbrukere setter veldig lite pris på. Et billig og dårlig markedsføringstriks mest brukt av pornosider?

Jeg fant min neste ball hos Dormy. Eller neste er kanskje litt feil. Har jo brukt den mye før. Bridgestone e6 til 169,- dusinet. Den skal kjøpes. God ball for pengene.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.