Funn på Finn – Åtte

Nå er vi tydeligvis inne i en merkelig periode. Sesongen er mange steder over, og det virker nesten som om folk skal hente inn igjen så mye som mulig av pengene de har brukt.

Mye utstyr selges til håpløse priser. Brukte jernsett 10-20% høyere enn golfbutikkenes nedsatte varer. Ja – det er bittert når varer reduseres i pris, men det er en del av hverdagen som forbruker.

Dette betyr at du som tråler finn.no for gode tilbud må være årvåken. Nå er det lett å betale for mye. Her er noen tips til gode kjøp.

 

Nikon Coolshot 20 – 1200,-

Veiledende på denne er 1999,-. Det er den billigste laseren du kan kjøpe, og få noe som faktisk kan brukes. Eieren har mistet den lille oppbevaringsposen. Selvsagt ikke avgjørende, du kan ha den i hva som helst som tar beskytter glasset. Halv pris hadde med dette i betraktning vært en grei deal? Prøv deg på 1000,-.

Cleveland CG16 5-PW – 1200,-

Jernsett til lav pris er alltid en god deal. Det finnes tross alt svært få virkelig dårlige jernsett, så lenge du holder deg til rimelig moderne saker.

Dette settet ser ut til å være i bra stand. Det har grafittskaft – de er helt ok – i regular flex. Ser ikke noe poeng i pruting. Prisen virker fair.

Mizuno MP-69 3-PW – 2500,-

Dette er bare snadder. Nydelige Mizunojern til helt grei pris. Veldig bra pris faktisk, når vi tenker etter.

X100 skaft – dette er ikke noe hvem som helst takler. “Vær klar over det” – som Kaggestad pleier å si under Tour de France.

Odyssey O-Works #7 – 1000,-

Knallkjøp for deg som liker Odyssey og trenger en mallet.

Vårt eneste ankepunkt – vi kan ikke fordra at noen sier det de selger er “nytt”, bare for å nevne etterpå at det er “testslått” eller “brukt på et par runder”. Denne er testslått. For puttere betyr det heldigvis ekstremt lite. Her gjør du et meget godt kjøp.

Bare sjekk at den er kjøpt i Norge eller skikkelig forhandler i utlandet.

TaylorMade TP Berwick – 1700,-

Herlig liten mallet fra TM. Veiledende er 2299,- men du kan få den for 1999,-. Du sparer litt penger hvis du kan hente hos selger, men det er en typisk kandidat for litt pruting.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s