Funn på Finn – SYV

Etter en pause tar vi nye golffunn på finn.no. I dag kan vi til og med kalle det fredagsfunn på finn.no.

Husk å alltid verifisere flex, antall køller i jernsett og om headcover følger med driver/fw/hybrid/putter.

Som alltid – klikk overskriften for å komme til annonsen.

 

Ping Pioneer 4 bærebag – 1000,-

Tusen kroner for en splitter ny Ping-bag. Det er en god deal hver eneste dag i uken. Frakt tar knekken på litt av gleden, men bergensere bør kjenne sin besøkelsestid.

Stikk innom når du er på vei til eller fra Fana GK.

 

Callaway Big Bertha #6 hybrid – 800,-

Denne ser nesten ny ut. Meget godt kjøp for den rette spilleren, som er en seniorgolfer. Skaftet er seniorflex, og #6 hybrid er en jernerstatning ikke så veldig mange går for. Allikevel – en meget god kølle til hyggelig pris.

BB hybriden var først ute med Recoil hybridskaft. Det hadde tidligere blitt brukt kun i jern.

 

Mizuno JPX 825 Pro 5-PW – 1500,-

Ikke den nyeste versjonen. Eller nest nyeste for den del. Men fremdeles gode køller. Smidde kvalitetsjern er tidløse for alle som ikke jager mer lengde og tekniske nyvinninger.

Fujikura grafittskaft i regular flex er ganske snadder, og det gjør prisen enda bedre.

 

Callaway Steelhead 5-PW – 4900,-

Splitter nytt jernsett her. Ser ut til å komme fra en proshop. Noen av dem kvitter seg med årets køller på finn.no, og du kan gjøre trygge kjøp.

Steelhead er ikke mange måneder gammel. Typiske distansejern med lite spill. Hvis du mangler litt lengde på slagene og liker nostalgisk Callawaystil er dette jern for deg.

 

Cobra F7 5-PW – 3990,-

Annonsen inneholder flere alternativ i F7-serien. Også et ONE sett med litt høyere pris. Alle er gode kjøp og alle er helt nye.

 

Srixon Z965 5-PW – 3500,-

Utrolig herlige bladkøller, og prisen er hyggelig. Ikke mer å si om det egentlig, bortsett fra at også skaftene er meget gode.

 

Ping Sigma Wolverine – 1200,-

Ikke voldsomt stort prisavslag, men putteren ser ny ut. Godt kjøp for deg som liker store malletputtere. Sigma-serien er kraftig undervurdert. Burde selge bedre.

 

Cobra F7 driver – 1800,-

Nesten ny driver til under to tusen? Ja. Det får du tydeligvis her. Cobradriverne er ikke de råeste, men et solid valg til meget hyggelig pris. Driverprisene har skutt i været de siste to årene. Da er det godt å kunne finne slike bruktkjøp.

 

Edel “The Brick” – 1700,-

Dette er putteren Bryson Dechambeau har brukt, laget av kvalitetsprodusenten Edel. Et veldig uvanlig funn her i Norge. En golfnerd kan finne på å kjøpe denne av ren nysgjerrighet. Du som bare skal ha en god putter og egentlig ikke bryr deg så mye kan styre unna.

 

2 comments

    • Takk 🙂 Dette er helt klart blant det mest populære stoffet jeg kan publisere. Golfere er redd for å bli lurt på Finn. Greit å kunne guide dem i riktig retning. Det er også ganske artig å lete skikkelig godt gjennom alle annonsene. Blir nesten glad når jeg finner noen kupp 🙂

      Liked by 1 person

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s