Funn på Finn – FEM

Som vanlig har det dukket opp noen gode kjøp på finn.no. Vi kommer til godsakene – eller du kan bare scrolle litt nedover – men først en liten advarsel.

Det er enormt mange annonser med køller som er fullstendig mishandlet eller overpriset. For eksempel en Cobra putter til omtrent 150% av nypris. Og ja, den er brukt. Hvis du er fersk golfer og ser etter brukt utstyr, bør du sjekke med noen som har peiling før du avtaler med selger. Sjekk også pris med for eksempel Norges billigste nettbutikk – onlinegolf.no.

Ping SIGMA G Kushin – 1300,- LINKS!

Vi gjentar – dette er en linksputter. For venstrehendte. Men dere må jo få lov til å gjøre noe gode kjøp, selv om dere spiller feil vei.

Sigma G er en veldig fin serie kvalitetsputtere fra Ping. Veiledende ligger de vel på rett rundt 2000,-. Denne ser ut til å være i glimrende stand.

Cobra halvsett Dame – 800,-

Glimrende alternativ for nybegynner, eller til og med en som spiller ofte men har innsett at golf nok ikke blir levebrødet. Veldig mange klarer seg fint med halvsett. Man har uansett sine favorittkøller, og enkelte av dem du bærer med deg svinger du svært sjelden.

Du får med trallebag i de åttehundre kronene. Men be om et par bedre bilder først. Vrient å se om de er fullstendig oppskrapet og utslitt. Spesielt siden selger har tatt bilde med headcover på……

Wilson Staff South Side – 490,-

Center shaft er den perfekte putteren for deg som er “left eye dominant”. Infinite serie fra Wilson Staff har alltid vært et godt kjøp, og til denne prisen blir det ikke feil å satse på den. Bare gjør som vanlig – be om bilder av varen som faktisk selges.

Padraig Harrington brukte denne modellen veldig lenge. Usikkert om han fremdeles gjør det, men en så utstyrskritisk person som han hadde aldri holdt ut et minutt med en dårlig putter.

Cleveland HB #1 – 600,-

Vær klar over at denne koster 899,- ny. Altså ikke den store differansen. Kanskje mulig å prute litt, men spesielt for en som kan hente hos selger er det allerede et godt kjøp.

Tilstand ser ut til å være utmerket. For en gangs skyld gode bilder.

Cleveland Classic Black #1.5 – 500,-

Dette er forgjengeren til Huntington Beach. Nok en gang ser tilstand ut til å være super.

Puttere i helstål er nærmest udødelige. En slik solid sak kan nærmest gå i arv. Nå er ikke Cleveland noe du setter opp på testamentet, men du får skikkelig billige puttere med glimrende kvalitet.

Titleist 816 H1 (27) – 800,-

27 graders hybrid – en femmer – er ikke det mest brukte, men det er en anvendelig kølle som du kan bli veldig glad i. Denne er regular flex, og passer perfekt for deg som har blitt litt eldre og taper lengde med jernene. Gå for en femmerhybrid på litt lange par 3, utslag på korte par 4 og lange innspill.

Tilstand er strålende. Ser ny ut.

Ping G30 hybrid (26) – 750,-

Vi har fått G og G400 etter denne, men G30 er fremdeles en god kølle. Samme målgruppe som forrige nevnte hybrid.

Selger sier høystbydende. Nå er ikke finn.no et auksjonssted, og vi tviler på at han får noe mer enn 700,- for den. Folk glemmer fort hvor gode køller er når det kommer nye. G30 er i manges øyne gammeldags, men det er feil.

UST Recoil F3 110 5-PW – 1500,-

Stiff flex med nye grep. Dette kan være et meget godt kjøp, men du må sjekke noe før du kjøper.

Først må du finne ut tip size på skaftene og hva tip size er på jernene du eventuelt skal ha dem i. Dette må matche.

Det andre du gjør er å sjekke om dette er “pull outs”. Om de er fjernet fra selger eller andres jernsett. Det kan oppstå skader når man fjerner skaft. Be om bilder og historien bak dem.

Hvis alt er ok kan du gjøre et kjempekjøp på fantastisk gode skaft.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s