Førsteinntrykk – G400

Pings høstlansering av G400 har tatt folk litt på sengen. Spesielt driveren har høstet lovord alle steder den har blitt testet. Opplysningskontoret for golf har fått tak i driver og en #3 fairwaywood. Dette er førsteinntrykkene etter ikke altfor mange baller.

Fairwaywood

Det litt kjedelige først. Fairwaywooden er ikke noen revolusjon. Den bygger videre på G-seriens tidligere versjoner. Det er en klisje å skrive, men evolusjon og ikke revolusjon er en god beskrivelse.

Wooden er ikke noe du hopper på hvis du er fornøyd med G eller G30 i dag.

TaylorMade M2 både presterer bedre, føles bedre og lyden er bedre. To av tre ganske subjektive, men de fleste hadde nok vært enig.

Skaftet føles stabilt og fint. Ikke for mykt, men på ingen måte vrient å beherske i stiff flex. Ganske snilt. Det skifter farge ved adressering, fra kobber til nesten svart. Fin detalj.

Driver

Dette er en godbit. Her har Ping tatt store steg fra tidligere modeller. Herlig opplevelse når du treffer godt. Tydelig at de har jobbet med lyd og følelse. Uansett hvor teit det er å nevne dette – det er en viktig del av køllen.

Lengde må testes ut mer, men tilgivende egenskaper virker å være på plass. På retning er standard G400 svært hjelpende, mens lengdetap på dårlige treff foreløpig er litt drøyere enn forventet.

Det har blitt advart om at skaftet er litt mykt. Foreløpig er det ikke inntrykket vi sitter igjen med. Når det er sagt – standardskaftene til Ping er snille. Hvis du vil ha noe røffere må du velge tourversjonen. Litt tyngre og litt høyere kickpoint.

G400 seiler opp som en driver du må teste hvis du er på utkikk etter ny. Både den og wooden er riktig nok stygg så det holder, men driveren presterer meget bra.

Finnene på toppen og streken bakover er ubegripelig stygge. Det distraherer heldigvis lite når du står over ballen, men dette med synlig teknologi har gått for langt. La ting skje på innsiden. Under skallet. Gjem det bort. Gi oss rene og pene hoder.

 

Hvis du allerede vil hoppe på en G400 fairwaywood, finner du den til god pris hos onlinegolf.no. Ping tillater ikke kjøp på nett, noe som gjør prosessen litt tungvint. Ganske utrolig policy å ha i 2017.

Driveren finner du på denne linken. 

Vi kommer tilbake med grundig gjennomgang av begge køllers prestasjon på bane.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s