Funn på Finn – TRE

Nye funn på finn.no. Ja – det er faktisk mulig å finne noen bra kjøp blant alt overpriset metall som kanskje heller burde vært sendt til gjenvinning. Dagens liste har til og med en godbit redaksjonen i Opplysningskontoret vurderer for sin egen bag.

Klikk overskrift for å komme til annonsen. Alle gjenstander var aktive og fremdeles til salgs da artikkelen ble skrevet.

Callaway X Utility – 500,-

Dette må regnes som driving iron’et (det er sikkert ikke et norsk ord) som for alvor gjorde denne kølletypen tilgjengelig for vanlige folk.

Det er ikke en drømmekølle. Den ser en anelse merkelig ut. Allikevel er det ingen tvil om at dette er en billig inngangsbillett hvis du vil prøve ut driving iron.

Hodet ser fint ut og Project X er et godt skaft.

Ping Nome og G FW – 1000,-

Ikke en men to gode køller i denne annonsen. Først Ping Nome. Klassikerputter. Herlig balanse i hodet som faktisk er laget i aluminium. Dette gir en litt spesiell følelse og lyd, men Nome er en knallbra malletputter. 500,- er gitt bort, og tilstand ser bra ut. Selger sender dessverre ikke, men Oslo er jo rimelig sentralt for ganske mange.

Den andre køllen er Ping G #3 (14.5). 1000,- er ingen drøy pris for en slik meget god fairwaywood. Tilstand ser bra ut. Sålen er ripete men det skjer fort. Slagflaten ser fin ut.

Bare å kaste seg i golfbilen for dere som bor i nærheten, men et lite tips først – prøv å få pakkepris. “Tar begge jeg hvis det holder med xxxx ,-”

Bushnell Tour V3 Slope – 1900,-

Bushnell til grei pris er alltid populært. Overrasket over at denne ligger mer enn noen timer. Har Jolt som er en fantastisk funksjon. Legg merke til at det er utgaven med slope. I denne laseren kan du ikke slå det av. Altså ikke konkurransegodkjent.

V3 koster rundt 2500,- + mva. fra England. V4 er den nye på markedet, med veiledende pris 3495,- men du får den i norsk nettbutikk til 2749,-. Da vet du hvor landet ligger. Kan være lurt å prøve med litt lavere bud.

Med tanke på garanti/forbrukerkjøpslov bør du sjekke om den er kjøpt i Norge.

Nike Method Origin B2-01 – 900,-

Så. Den virkelige godbiten. Origin B2-01. Denne skulle jeg kjøpt før det var tomt hos Nike.

Method-rillene er legendarisk gode. Hodet er pent. Denne er 34 tommer, som de fleste bruker. Tilstand ser ut til å være minst 8.5 av 10.

Hvis denne fremdeles ligger på finn.no torsdag, kan dere være sikre på at den havner i Bergen.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s