Funn på Finn – TO

Noen tekniske problemer førte til manglende innlegg onsdag, og en forsinket utgave av Funn på Finn. Her får dere endelig ukens oversikt.

Klikk på overskriften for å komme til annonsen.

Garmin S20 – 1000,-

Press prisen litt ned på denne og du har en meget god deal. S20 er en veldig lett og ganske tynn klokke. Perfekt for den som syns store klokker er plagsomt når man svinger.

Nypris er i dag 1895,-

Mizuno JPX EZ 5H – 700,-

Som vanlig med hybrider har den et par mindre fine merker, men hvis du klarer å få prisen ned 100-200,- er denne køllen et glimrende kjøp. Målgruppen er spillere som sliter med for lite høyde på slagene. JPX EZ er ekstremt tilgivende. Selv til 700,- og med noen merker er det en bra deal.

Skryt til selger for å faktisk ta bilder som viser køllens tilstand.

TaylorMade M2 10.5 R – 2200,-

2200,- er helt klart mye penger, men M2 er ekstremt populær og holder seg godt i pris. Veiledende pris på årets modell er 4099,-.

Selger har to skaft. Det ene litt dyrere. Kan være verd å vurdere begge to, men standardskaftet er godt nok for de aller fleste.

Køllen ser fin ut på bildene, selv om den er brukt en del. Ville kanskje bedt om et ekstra bilde eller to av slagflaten og topplinjen.

Tour Striker treningskølle – 700,-

Dette er et godt kjøp fordi Tour Striker alltid har vært vanskelig å få tak i. De dukker opp på eBay med jevne mellomrom, men prisen er litt høy og norsk mva og fraktkostnad tar knekken på ideen.

Vær klar over at denne har regular grafittskaft, men det er altså kun en treningskølle.

Ping G30 4H R – 500,-

Først – den må hentes i Stavanger. Det ekskluderer selvsagt mange av dere, men 500,- for en Pinghybrid er for god pris til å ikke nevne.

Slagflaten har noen riper, men topplinjen ser veldig fin ut på bildene.

Sun Mountain reisetrekk – 1000,-

Glider er et utrolig praktisk og solid reisetrekk. En favoritt blant golfere i USA, men prisen er ganske høy og i Norge er det vel knapt tilgjengelig. På eBay koster det 1800-1900,- + frakt og mva.

1000,- virker som grei pris, og basert på bildene ser tilstanden ut til å være bra.

Prutemuligheten

Noen varer er ekstremt overpriset. Kjøper har fullstendig feil oppfatning av produktets tilstand og folks vilje til å legge penger på bordet for brukte ting. Dette settet med Callaway Steelhead jern er annonsert som “Nye”, men faktisk brukt fem runder. Nypris er 7300,-.

Selger har kjøpt regular men må ha stiff. I en slik situasjon er det kjøper som bestemmer. Her kan det prutes kraftig, men be om bedre bilder enn det tullet som er lagt i annonsen.

Callaway Steelhead jernsett.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s