Frisbeegolf – høstens slager

VG mener at frisbeegolf blir den store aktiviteten i høst. Det er faktisk mulig. Sporten er lettere tilgjengelig enn før. Det dukker opp baner og selges discer hos XXL.

Sammenligningen med golf er relevant. Mye taler for at de som liker golf, behersker det helt greit og setter pris på en fysisk enkel aktivitetsform også vil prøve versjonen med veldig flate baller.

– Det er mye eksplosivitet i å kaste en frisbee, og du bruker hele kroppen. Det er allikevel fysisk lave krav for å drive med aktiviteten. (Sune Wentzel, vg.no)

Les hele artikkelen på vg.no/vektklubb.no på denne linken.

Frisbee vs Rund Ball

Hva betyr dette for golfklubbene? Bare en ting – en mulighet. Bygg bane for frisbeegolf på golfbanen. Golfsesongen er kort. Frisbeegolfere ønsker sikkert også å spille sommer/vår, men fra oktober til april/mai er det også fullt mulig å drive med sporten. I deler av landet er det stort sett snøfritt om vinteren.

Kurvene kan stå på banen. Man kan kaste i hullenes spilleretning og bruke layouten slik den er for golf. Når man går etter kastet går man på banens veier. Da minimerer man slitasje på banen etter frisbeegolfere.

Enkelte klubber har startet opp fotballgolf. At de ikke heller vurderer frisbeegolf er fullstendig uforståelig.

Klubber og allsidighet

Alle golfklubber i Norge kan tjene på å være mer inkluderende i forhold til nærmiljø og dem som ikke driver med golf. Å bruke våre store arealer til noe fornuftig vil man tjene på gjennom goodwill og kanskje nye medlemmer. Golfbaner i bynære områder er under press fra utbygging av alt fra jernbanelinjer til boliger. Ved å vokse ut over sine golfgrenser og inkludere større deler av innbyggerne blir man mer verdifull.

Prøv frisbeegolf

Sjekk ut vareutvalget hos XXL og prøv det. Kjøp noen discer og sett opp provisoriske kurver. Du blir garantert både fascinert og engasjert.

Les mer og se bilder hos Frisbeegolf Norge på Facebook.

 

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s