Seven

Callaway Epic jernsett koster veiledende 16.999,-. Syttentusenkroner. Også TaylorMade har sett som ligger i det prisområdet. PXG må selvsagt også nevnes, siden de ligger enda høyere. Hvis du ser på disse er det på tide å vurdere noe helt annet. Se til Japan.

Seven Golf er ett av mange kule merker du finner der borte. Handlingen gjør du på Tourspecgolf.

Selv sier Seven at de vil utfordre merker som Miura, Epon og nettopp PXG. Stilen er det ingenting å si på. Ekstremt rene linjer. Den japanske kvaliteten på stål i smidde køller er også enestående.

Er det norske markedet klart for slike priser? Kanskje ikke i dag, men når den nye standarden for jernsett er satt på 11-12.000,- er vi på vei dit. Og som nevnt – hvis du vurderer Epic til den vanvittige prisen bør du sjekke ut enormt mange andre alternativ som blir tilgjengelig for deg.

Seven lager selvsagt køller i gull. Det elsker de i Asia, men det er også en trend som med stor sannsynlighet kan avskrives fullstendig her i Norge. Designet minner forresten veldig om Adams A4 Forged, en klassiker som har vært i bagen hos redaksjonen.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s