Onsdag på finn.no

Midt i uken tar vi et blikk på finn.no. Åstedet for kupp, fortvilelse, katter i sekker og til tider en vanvittig mengde golfutstyr.

Vi nordmenn gir aldri opp. Det må finnes noe der ute som gjør oss bedre bare ved å trekke kortet. Slik er det selvsagt sjelden. Derfor havner mye bra utstyr på finn.no. Men du skal passe godt på. Sjansen for å bli lurt er som du sikkert vet ganske stor. Derfor blir onsdagene på Opplysningskontoret “finn-dagen”.

Klikk på linkene i uthevet skrift. Alle gjenstander var aktive da artikkelen ble skrevet, men vi kan ikke garantere alt alle fremdeles er til salgs når du leser dette.

 

Garmin S6 – 1800,-

S6 koster fremdeles i overkant av 3200,- i butikk. Nå er S60 ute, men den er veldig dyr og føles uoppnåelig for de fleste av oss. Det som var toppmodellen bare for noen få måneder siden kan nå bli din, for en hyggelig pris.

Nike Vapor Pro Combo med Recoil – 2300,-

Først – her må du be om bilder av slagflaten. Selger skriver “fem runder”, men det kan ha vært fem runder med hakking av stein for alt vi vet. Be om gode bilder.

Recoil er dyre skaft. Dette settet har Proto 110 F3. Skaftet er egentlig ikke tilgjengelig for vanlig salg, men kan bestilles som sett. F3 betyr regular flex.

Men altså – be om bilder av slagflaten før du slår til.

Odyssey Limited Edition PT 800,-

Råkul “Mickelson-putter”. Han har de siste årene brukt forskjellige puttere, men det er denne man forbinder ham med. Skikkelig mye toe hang som lukker hodet gjennom svingen. Deilig putter for de som liker å ha full kontroll og hater mallets.

Ser ut til å være i meget god stand.

TaylorMade ZTP wedge 400,-

Forbeholdet her er følgende – du bør finne en insert eller to på for eksempel eBay. Dette er nemlig klassikerwedgen der du kan skifte ut slagflaten. Ryktene sier at enkelte TM-spillere hamstret inserts da den gikk ut av produksjon.

Et veldig kult kjøp, men sjekk om det finnes inserts for salg.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s