Els i 100

ECCO sendte ut mail om at de har laget en spesialversjon av Biom Hybrid Classic for Ernie Els. Det høres i utgangspunktet ikke voldsomt spennende ut, men årsaken til at han hedres med en sko er ganske imponerende.

Ukens PGA Championship er hans majorturnering nummer 100. Hundre ganger i feltet i turneringer som du bare finner fire av hvert år. Debuten kom i 1989 i The Open på Royal Troon. Els har fire seire (2 US Open og 2 The Open), med 18 år mellom første og siste. I tillegg har han topp ti plassering i 35% av de 99 majorene han har spilt.

Da er vel naturlig at skoen kommer i begrenset opplag på 100 par.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s