Sømløst fra Puma

Strikket er stort innen klær og sko. Flyknit. Primeknit. Og nå Puma med Evoknit.

Strikket har store fordeler. Den viktigste er nok muligheten til å lage plagg uten sømmer. Materialet blir også veldig mykt og behagelig mot kroppen. Det har lav vekt og er fint å bevege seg i. Samtidig beholder det alle tekniske egenskaper som pusting og transport av fuktighet.

Under PGA Championship skal Fowler spille med Evoknit alle fire rundene. Hvis han klarer cuten da. DeChambeau, Kjeldsen, Blixt og DeLaet spiller også i Evoknit, men det nevnes bare i en setning på slutten. Det er Fowler som teller. Legg forresten merke til at trøyen ikke finnes i oransje. Han må nøye seg med oransje bukse på søndag.

Les mer om Evoknit og se plaggene hos Puma.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s