Mizuno S18

Det hagler nyheter fra Mizuno. S18 erstatter S5. Ingen voldsomt naturlig nummerrekkefølge altså.

S18 har progressivt tyngdepunkt. Dette er nå ganske vanlig, og en fin måte å gi wedgene egenskaper basert på bruksområdet. En gap og lob wedge trenger for de aller fleste litt annerledes vektfordeling enn en sand wedge. Du treffer ballen litt annerledes, svinger kanskje med annerledes tempo og slår varierende typer slag.

Rillene i S18 er også laget med variasjon i forhold til loft og bruksområde. Alle disse egenskapene finner vi i andre merker, men Mizuno skiller seg ut ved at S18 er smidd. Wedger støpes ofte fordi smidde hoder tåler mindre. Wedger brukes ganske røft i sand og jord. Mizuno har valgt å bruke Boronstål for å forhindre denne slitasjen, samtidig som de holder på den gode smidde følelsen.

Mizuno S18 kommer i 46-62 grader og chrome eller sort finish.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s