Cobra F-Max woods

F-Max er Cobras superhjelpende køller. Lavt tyngdepunkt. Mye høyde på slagene. Ekstremt tilgivende. Lav vekt. Det er nøkkelordene.

F-Max Driver

Nå kommer driveren i to versjoner. Den klassiske anti-slice, og en mer nøytral modell. Dette er gode nyheter. Ikke alle liker hvordan en anti-slice driver ser ut ved adressering. En mer tradisjonelt utseende F-Max kan selge godt, siden mange trolig finner seg til rette med egenskapene og utseendet den har.

Som dere ser har designet på serien fått et løft. Det ser dyrere ut. Godt valg av Cobra. Den kommer i 9.5, 10.5 og 11.5 grader for herrer. 15 grader for damer.

 

 

F-Max Fairwaywood

Med sin lave vekt kan dette bli en favoritt blant spillere med først og fremst lav køllehastighet. Her skal ballen opp i luften på mest mulig effektiv måte.

#3 (16 grader), #5 (20) og #7 (23) er tilgjengelig for herrer. Damene får #3 (23.5 grader), #5 (26.5), #7 (29.5) og #9 (32.5). Legg merke til loften her. Cobra vil at du skal ha litt mer fordi det er det rette valget. En #3 med 14-15 grader er vanskeligere enn 16 grader. Du får mer anvendelige og tilgivende køller takket være Cobra.

F-Max Hybrid

Samme konsept som i resten av serien – lav vekt for bedre hastighet og tyngdepunkt som hjelper ballen opp i luften.

Herrene får 19, 22, 25, 28 og 31 grader. Hos damene finner du 23.5, 26.5, 29.5 og 32.5.

 

Pris og tilgjengelighet

Veiledende priser ligger trolig rundt 3000,- for driver, 2000,- for fairwaywood og 1800,- for hybrid. Forventet salgsdato er rundt 20.august.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s