R-Motion simulator

R-Motion har lansert et nytt produkt innen golfsimulator. Førsteinntrykket er at de plasserer seg i samme gruppe som Optishot – underholdningsprodukter uten realisme. Vrien med R-Motion er at selskapet bak heter Rapsodo. Det er samme folk som lager ballsporingen til SkyTrak. Her kan vi altså få et produkt som ligger langt over Optishot, og godt under kvaliteten på SkyTrak.

Prisen skal være $300. Du får enheter som skal festes på køllen. I tillegg trenger du et sted å slå fra og et nett. Selve simulatordelen er basert på The Golf Club, markedets ledende innen forbrukersimulator.

Siden det er snakk om festing på skaftet har du helt klart en feilkilde der. Ikke forvent mer enn god underholdning, men altså på et langt bedre nivå enn Optishot (som du faktisk kan spille uten ball).

R-Motions hjemmeside

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s