Juksende proffer

Juks finner du ikke bare i den lokale Nordea Pairs eller månedens stablefordturnering med fete premier. Proffene strekker grensene litt for langt litt for ofte hvis vi skal tro denne historien.

En anonym proff forteller at spesielt en spiller på PGA Tour er kjent for å markere ballen feil hele tiden. Han er så kjapp til å fjerne mynten at ingen helt klarer å se hva som skjer, men alle skal være klar over problemet. Allikevel fortsetter han.

Ikke nok med det – samme spiller forankrer også putteren sin. Han går med store, vide trøyer som skjuler det.

En noe spesiell historie med andre ord. Les alt hos Golf Digest.

Nylig hadde også Branden Grace en uheldig regelepisode som hans proffkolleger ikke likte spesielt godt. Med plugget ball i bunker fant han en utvei nedover. Ved å grave føttene så langt nede i sanden at han berørte plastbunnen, fikk han fri dropp fordi dette hindret ham i svingen. Det er å spekulere i reglene. Du lurer kanskje bare deg selv i lengden, og blir i hvert fall ikke invitert på fest hos medspillerne etter runden.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdonal.hughes.1%2Fvideos%2F10155418258579623%2F&show_text=0&width=560

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s