Callaway Epic hybrid

Driver. Fairwaywood. Jern. Og selvsagt en hybrid. Epic-serien er komplett med denne køllen.

Som nevnt vil et jernsett ligge på omtrent 17.000,-. Hybriden sprenger også grenser. Med veiledende pris 3199,- tar den over pristronen fra en annen Callawaykølle – Big Bertha OS på 2799,-. Altså ren utklassing.

Callaway. Folkemerket. Med de to dyreste hybridene i Norge. En Cobra F7 koster 2000,-. Du får mye baller for mellomlegget på 1200,-.

Er disse prisene en bra ting? Er det dit markedet er på vei?

Nei – det er ikke en bra ting. Det er selvsagt snakk om et valg for kunden, men luksuspreg som PXG og nå Callaway er med på å innføre er noe golfsporten burde bevege seg bort fra. Vi har ikke klart å ta knekken på folks oppfatning av golf som dyrt, men det blir i hvert fall umulig hvis dette skal fortsette.

Og nei – markedet er nok heldigvis ikke på vei dit. Det blir kanskje en fremtid med enorme forskjeller, men det normale forsvinner ikke. Prøving. Custom fitting. Og ikke minst brukte køller og utgåtte modeller. Det er nok nøkkelen i fremtiden.

Tilbake til Epic. Hvis du absolutt skal kaste penger ut av vinduet får du den med UST Recoil skaft i 18, 20, 23 og 26 grader. Den er justerbar og hver kølle har tyngdepunkt tilpasset loften på køllen.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s