JP

James Patrick Harrington ble nærmest en legende for rundt fem år siden. Hans spesiallagde wedger ble nettfavoritter på Golfwrx og MGS. Så en dag ringte Titleist. JP ble hentet over – og forsvant. I fire år har han tydeligvis gått i lære. Jobbet med proffene. Jobbet med andre køllemakere. Men nå er tydeligvis tiden moden for å vise fram JPs arbeid.

“Dette blir sikkert eksklusive og dyre wedger”, tenker du sikkert nå. Nei – dette blir vanvittig dyre og eksklusive wedger. $2000 for custom fitting med JP og tre wedger. Men du kan kjøpe en enkelt wedge – etter custom spesifikasjoner – laget av JP, for $500. En wedge. 4500 kroner. Pluss moms. Ikke sjans at de er så bra. Da hadde jeg heller tatt en custom fitting med Tom Horley på Miklagard og fått noen med litt kul stempling.

Les mer om JP hos Golfwrx.

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s